Oportunitate de investitie -Boutique Hotel Mamaia, Constanta

Caracteristici

ZONA
Mamaia
Suprafata utila
1176 mp
Nr. camere
20

Desfasurare

Cladirea are 4 etaje si 20 de camere. Restaurantul este situat la parter si are o capacitate de 50 de locuri, iar terasa exterioara poate acomoda 30 de persoane.

CAMERE DUBLE STANDARD: 8 camere duble standard (18 mp)

Facilitati camere standard: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

CAMERE DUBLE DE LUX: 8 camere duble de lux (23 mp) 

Facilitati camere lux: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

APARTAMENTE: 4 apartamente (53 mp)

Facilitati apartamente: minibar, aer conditionat, TV (LCD), uscator de par, produse cosmetice, papuci, halat, seif, service room, vedere la lac din toate camerele.

Suprafata pe care este construit hotelul este de 386 mp.

Parter: 256 mp 

Etaj 1: 220 mp 

Etaj 2: 220 mp 

Etaj 3:  220 mp 

Etaj 4: 220 mp 

Terasă: 40 mp

Descriere

Litoralul este cea mai importanta destinatie turistica din Romania, detinand o cota de piata de peste 25% din totalul noptilor de cazare din Romania. Mamaia este cea mai mare si cea mai atragatoare statiune de pe litoralul romanesc, atat pentru proximitatea fata de orasul Constanta, pentru accesul facil din Bucuresti, cat si pentru atractiile sale si efervescenta viata de noapte: cluburi high end, terase si restaurante cu vedere panoramica, festivaluri deja celebre, apreciate atat în Romania cat si in strainatate.

Situat in cea mai bine evaluata zona din Statiunea Mamaia, Boutique Hotelul oferit spre vanzare este amplasat chiar pe malul Lacului Siutghiol, o locație intimă și liniștită, la numai 250 de metri de plaja Marii Negre. Hotelul este vizibil, usor accesibil, aproape de zona comerciala si de toate atractiile turistice din statiune si este cotat “Superb” pe booking.com (nota 9,1), designul modern si confortabil creaza o atmosfera placuta si este renumit pentru socializarea din lobby, bar-restaurant si terasa.

Constructia hotelului a inceput in 2007 si a durat aproape 2 ani. Hotelul este un business de familie si inca de la inaugurarea din iunie 2009 este un brand recunoscut in piata, fiind unul din putinele hoteluri boutique de pe litoralul romanesc care s-a remarcat atat prin designul interior avangardist cat si prin serviciile personalizate de inalta calitate, prin loialitatea angajatilor si, implicit, cea a oaspetilor.

DESCRIEREA PROPRIETATII:

Hotelul a fost renovat in 2019 - 2020: Parter (Receptie, Terasa, Bucatarie,  Restaurant si Zona de joaca pentru copii); toate spatiile comune; in camere si apartamente au fost facute amenajari si renovari specifice.

In 2020 s-a obtinut Autorizatia de extindere pentru inca un etaj (6 camere) plus lift; constructia ar trebui sa inceapa pana la sfarsitul anului 2022.

download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT38268

Contacteaza-ne

Investitii
0724558848
florin.nine@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.