Vile in ansamblu rezidential

Caracteristici

Suprafata construita
98000 mp
An constructie
2011

Descriere

Oxford Gardens este situat intr-o zona de lux din Nordul Capitalei, vis a vis de Scoala Americana. Complexul construit in armonie cu natura, se bucura de vecinatatea directa a padurii Baneasa si ofera generoase spatii verzi cu frumoase gradini englezesti ce transmit relaxare si confort.

Proiectul cuprinde 204 proprietati exclusiviste, cu o suprafata construita de 98.000 mp, dispuse in jurul parcurilor ansamblului; fiecare proprietate beneficiaza de un lot privat cu suprafete cuprinse intre 400 si 1300 mp, cu gradini si terase generoase, iar unele dintre ele cu piscina. Suprafata totala a complexului este de 168,935 sqm permitand o dezvoltare aerisita, cu strazi largi, spatii de parcare suficiente si spatii verzi comune frumos amenajate. Vilele au suprafete cuprinse intre 350 si 650 mp construiti, standardele inalte si functiunile de lux pastrandu-se indiferent de marimea si tipul locuintei alese.

Ceea ce pozitioneaza definitiv Oxford Gardens drept unicul ansamblu rezidential de lux din capitala sunt serviciile adiacente furnizate locatarilor ansamblului. Dincolo de a asigura securitatea complexului in ansamblu, precum si a fiecarui individ in parte, Oxford Gardens introduce pe piata romaneasca un pachet de servicii occidentale.
Toate tipurile de vila dispun de piscina.

Vilele Oxford Gardens comunica stilul rafinat englezesc prin arhitectura, landscaping, finisaje si dotari: piatra naturala si parchetul masiv definitiveaza cea mai mare parte a pardoselilor, baile au mobilier de import din Italia si obiecte sanitare marca Sanindusa, bucatariile sunt dotate cu aparate electrocasnice marca Franke, iar terasele imbina piatra naturala cu lemnul nobil.

Pachet de servicii Oxford Royal : Concierge, gardening si mentenanta de exterior, curatenie, catering, spalatorie si curatatorie ecologica, punct de prim ajutor.
Club: Proprietarii vilelor din complexul rezidential Oxford Gardens vor beneficia de facilitatile unui club privat de cinci stele care, pe o suprafata de 6000 mp va cuprinde un restaurant, un lobby bar, un spa, sala de fitness, piscina acoperita si deschisa, salon de infrumusetare, punct de prim ajutor.
Spa-ul va fi dotat cu toate facilitatile: sauna uda si uscata, aromatherapy, hammam, salon de masaj. Confortul si initimitatea iti sunt garantate de calitatea planificarii si a designului intregului club precum si de executia ireprosabila a finisajelor si serviciilor.

The Kingdom Of Camelot: Pe langa spatiile de relaxare pentru cei mari, Oxford Gardens propune celor mici un parc de aventura si distractii, unic in Romania, cu tema: The Kingdom of Camelot. Conceput special pentru micii locuitori ai complexului rezidential, regatul legendelor ii va transpune intr-un univers medieval miniaturizat in care King Arthur si Sir Lancelot vor incita la aventura. Parcul se va intinde pe o suprafata de 1 hectar, cuprinzand 1 castel medieval si personaje si decoruri de poveste.
download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT4842

Contacteaza-ne

Rezidential
(+4) 021/ 232.90.12
dana.barbu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.