Proiect luxos si exclusivist marca Roberto Cavalli in Dubai

Caracteristici

ZONA
Dubai
Nr. Dormitoare
1
Nr. camere
2,3,4,5
Nr. bai
1
An constructie
2027
Regim de inaltime
S+P+42E

Descriere

Luxosul si exclusivistul proiect Roberto Cavalli din Dubai se distinge prin locatia sa strategica in cartierul unic de pe malul apei din Dubai Harbour, intre Emaar Beachfront si Dubai Marina. Locatarii vor beneficia de acces rapid si convenabil la autostrada principala a emiratului – Sheikh Zayed Road. Timpul de calatorie atat la Aeroportul International Dubai, cat si la Aeroportul International al Maktoum dureaza aproximativ 40 de minute cu masina. In imediata vecinatate se afla si cel mai mare port, Emirates Golf Club sau Dubai Marina Walk sau Skydive Dubai.Cel mai nou proiect din DUBAI marca Roberto Cavalli are ca si tematica si inspiratie marea. Este cel de-al treilea proiect ce poarta numele celebrului creator de moda “Cavalli” in Dubai. Primele doua fiind cu tematice diferite si de foarte mare succes - ambele inca in constructie. Deoarece acest proiect are ca si tematica “ apa / marea “, zecile de facilitati sunt si ele in tema. Atat facilitatile cat si design-ul interior al cladirilor si apartamentelor vor fi construite si concepute in stilul recognoscibil, al creatorului de moda Cavalli.

Dubaiul este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta fiind unul dintre cele mai cosmopolite orase. 

Atrage profesionisti din foarte multe domenii care inteleg fluxul constant de turisti si importanta investitiei.

Proiectul premium, de lux este compus din trei cladiri a cate 42 de etaje si se intinde pe o suprafata de 20 milioane de metri patrati. 

Este situat la intersectia dintre Bluewaters si Palm Jumeirah si ofera o vedere impresionanta atat catre Burj al Arab si Dubai Skyline dar si catre Burj Khalifa, una dintre cele mai cunoscute cladiri din lume. 

Aflat in vecinatatea celui mai avansat terminal de croaziera si a celui mai mare port de iahturi, proiectul ofera apartamente de 1,2,3 dormitoare cat si 3,4,5 dormitoare tip duplex, fiecare dintre ele beneficiind de vedere catre mare. 

Toate apartamentele de 3,4 si 5 dormitoare tip duplex vin cu o piscina tip “infinity pool” privata pe balconul propriului apartament.

Facilitati proiect:

Pe langa plaja privata care va fi marca celebrului creator de moda Cavalli, rezidentii vor putea beneficia de o foarte mare varietate de facilitati unele mai interesante si mai inovative decat celelalte. 

La ultimul etaj, pe podium vom gasi: 3 piscine tip infinity pool, cate una pentru fiecare dintre cele 3 turnuri, un spa, cigar lounge, un club privat, restaurante si cafenele toate branduite marca Cavalli. 

Tot aici rezidentii se pot bucura si de o piscina cu valuri pentru surfing, o oaza a junglei, un labirint de apa pentru copii, un bar in apa, un pod de sticla unde poti admira colectia Cavalli din apa si primul bazin de snorkling unde vei descoperi magazinul cu cele mai exclusivite piese din colectiile lui Cavalli, sub apa. Tot aici se afla scoala de opera si zona de spectacol atat interioara cat si exterioara acolo unde tonul cantaretului se poate sincroniza cu apa de la dancing fountain. 

Copii vor fi educati folosind realitatea virtuala aici se vor tine lectii si proiectii cu laser de film educational pe fantana piscinei, si din nou alte restaurante si baruri. 

Facilitati:

geamuri termopan de foarte buna calitate

pardoseala portelan

pereti tencuiti si vopsiti

bucatarii utilate cu frigider, aragaz, plita si masina de spalat rufe

blat la bucatarie

garderoba in perete

balcoane

aer conditionat 

infrastructură adecvată TV și telefon

obiecte sanitare

concierge 24/7


Facilitati

  • Piscina
  • Supraveghere Video
  • AC
  • Lift
  • Parchet
  • Garaj
  • Jacuzzi
download pdf
730.000 EUR
29,18 BITCOIN
488,04 ETHEREUM
Vanzare
Regatta cod
RGT39287
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
+40724558848
marieroseuzunov@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.