Apartament de vanzare 3 camere zona Pipera, Bucuresti 111 mp

Caracteristici

ZONA
Pipera
Suprafata construita
111 mp
Nr. Dormitoare
2
Nr. camere
3
Etaj
1
An constructie
2019
Regim de inaltime
P+5E
Compartimentare
decomandat

Descriere

Proiect residential, cu un design architectural unic, situat in zona de nord a Bucurestiului, la 5 minute de mers de rondul OMV si Plazza Pipera Imobilul, de tip boutique. 

Este unul din cele mai intime proiecte rezidentiale din zona de nord, intrunind 10 apartamente de 3 camere, ce au alocate locuri de parcare supraterane.

Un mix rafinat de eleganta, calitate si confort au facut ca cele mai inalte standarde de exclusivism sa defineasca acest poeict concept.


Specificatii generale:


Betonul 

Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative.

Betonul folosit  este de tipul B 350 la plansee si B 400 la stalpii de rezistenta si diafragme, rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare.


Fierul

Fierul folosit  este de tipul BST 500. Acest tip de oțel reprezintă un produs modern, de caracteristici superioare pentru realizarea betonului armat.


Caramida

Caramida folosita  este de tip Porotherm marca Wienerberger, grosime 30 cm, ce confera un confort termic superior.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida Porotherm, grosime 30 cm intre apartamente si 15 cm in interiorul apartamentelor.

Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic , planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).

Wienerberger redefineste Inovatia, Calitatea si Estetica.

Wienerberger este cel mai mare producator din lume de caramizi si numarul 2 in productia de tigle de argila in Europa.


Fatada

Fiecare persoană are un aspect distinctiv și propriul său stil. Când vorbim despre o clădire, fațada este cea care îi oferă aspectul caracteristic și unic.

Constructia este placata cu polistiren de 10 cm. EPS 80, Swisspor,  tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge de cea mai buna calitate,fatada ventilata placata cu lemn masiv special pentru exterior –Holver,  vom folosi elemente de decor din piatra naturala.

Timp de generații, lemnul a fost utilizat pentru o varietate de aplicații exterioare, iar astăzi, arhitectura modernă surprinde prin revenirea la naturalețea și frumusețea incontestabilă a fațadelor de lemn.


Lift

Schindler 6-8 persoane –sigur si ecologic.

Puteţi fi siguri că ascensoarele Schindler sunt sigure şi ecologice. Nu conţin materiale sau produşi organici periculoşi. În plus, utilizează tehnologie eficientă energetic, atât în perioada de utilizare cât şi în timpul de aşteptare. 

Şi puteţi economisi şi mai mult datorită unităţilor de regenerare energetică.


Tamplaria

Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, Salamander Bluevolution 92, 6 camere, geam tripan,  iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons. Datorita suprafetelor mari vitrate, sticla folosita este securizata si laminata. Sticla 4 Seasons este o sticla plana, pe suprafata careia a fost depusa o pelicula transparenta, extrem de subtire. Datorita acestei pelicule se asigura o transmisie ridicata a luminii (66%), o excelenta izolare termica (Ug=1,1W/ (m.K) si protectie solara (doar 42% din energia solara patrunde prin aceasta sticla).


 Acest tip de sticla confera vitrajului functii de inalt randament in timpul iernii si de protectie solara, vara.


Iarna: ofera o izolatie termica de trei ori mai mare decat a unui dublu vitraj obisnuit;

Vara: la acest tip de vitraj, transmisia directa de caldura solara prin geam este redusa de doua ori.

Avantajele acestui tip de sticla sunt:

-Mentinerea confortului termic in orice anotimp;

-Reducerea costurilor cu incalzirea si cu aerul conditionat;

-O alegere ecologica datorita reducerii semnificative a consumului de energie.


Sticla Low-E:

-reducerea semnificativa a costurilor pentru incalzire;

-suprimarea, aproape in totalitate a zonelor reci din vecinatatea ferestrelor;

-reducerea riscului de condens pe fata interioara a geamului;

-se obtine un nivel ridicat de transmisie luminoasa;

-permite aportul de energie solara.


Sticla securizata-laminata este realizata din doua foi de sticla lipite intre ele cu folie speciala. In caz de impact geamul se sparge in bucati mici care raman lipite, evitand ranirea.

Sticla securizata este cu 5 pana la 10 ori mai dura decat varianta care nu a trecut prin procesul de securizare. Una dintre calitatile principale a acesteia este comportamentul sticlei in momentul spargerii; in comparatie cu sticla normala, sticla securizata se sparge in bucatele mici si nu in bucati mari si ascutite. Aceasta este folosita atunci cand se doreste rezistenta la socuri mecanice, rezistenta termica si protectie impotriva riscului de spargere.

 

Incalzirea

Incalzirea apartamentelor este realizata prin pardoseala, cu termostat in fiecare camera si este asigurata pentru fiecare apartament in parte prin pompe de caldura.

Cu ajutorul pompei de caldura  veti avea parte de economii considerabile la factura de incalzire dar si de un confort ridicat .  În primul rând consumul de energie este unul foarte redus. Energia produsă este de cinci ori mai mare decât energia consumată.

Pompele de căldură sunt dispozitive considerate a fi ecologice. Acest lucru este foarte important, deoarece tehnologia tinde spre această direcție tot mai mult. Echiparea casei în mod ecologic este un deziderat ce devine tot mai prezent în viața noastră. Alegerile pe care le facem trebuie să țină cont și de acest aspect. Astfel, asigurăm un mediu mult mai sănătos, și putem găsi alternative mult mai diverse pentru sursele de energie.

Consumul este contorizat pe fiecare apartament, acest sistem reducand substantial costurile cu incalzirea fata de solutia cu incalzirea prin centrala termica.


Aer conditionat

Racirea apartamentelor se face prin pardoseala, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul pompelor de caldura. La cerere, racirea apartamentelor se poate realiza si in plafonul din tavan.


Iluminatul

Vom folosi sisteme  moderne de iluminat cu Led.

Finisaje


Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, din gama de lux. Finisajele apartamentelor de la noi se incadreaza la cele mai inalte standarde.

Important- Functie de stadiul executiei imobilului si de momentul achizitiei apartamentului, finisajele interioare pot fi personalizate de catre cumparator.


Gresie, faianta, travertin, marmura

Gresia si faianta vor fi livrate de catre Porcelanosa si Marazzi Italia, brendurile favorite  ale  designerilor de interior și arhitecților de pretutindeni, astfel baile fiind gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate

Marazzi este lider mondial în domeniul plăcilor ceramice. Experiența și capacitatea de inovare, creativitatea și designul, tradiția și experiența, iubirea pentru ceramică, atenția pentru mediul înconjurător, sunt punctele forte ale ceramicii Marazzi, ce dau formă spațiilor de locuit, din 1935, care îmbină armonios calitatea estetică și materialele de înaltă calitate.


Parchetul

Parchetul este din lemn triplu stratificat de cea mai buna calitate.


Usi interioare

Usile sunt fabricate in Italia, de cea mai buna calitate, de culoare alba, sau alta culoare la cerere. Calitatea usilor corespunde tuturor exigentelor arhitectilor si designerilor de interior, datorita caracteristicilor tehnice si estetice deosebite.


Obiecte sanitare

Arhitectii nostri au ales sa echipeze baile First Residence, cu produsele celui mai mare furnizor de solutii pentru bai, ROCA Group, sau cu obiectele sanitare premiate pentru design, similare Roca Group.


Toate informatiile, schitele prezentate au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile unui contract/antecontract incheiat intre parti.download pdf
125.000 EUR + TVA
Vanzare
Regatta cod
RGT32824
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

rezidential
(+4) 021/ 232.90.12
eugen.paternic@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.