Inchirieri birouri zona Dacia, Bucuresti

5 proprietati gasite
Spatii birouri de inchiriat zona Bulevardul Dacia, Bucuresti
197
Imobilul este situat in Bulevardul Dacia, in imediata apropiere a Bulevardului Magheru si a Caii Dorobanti.Facilitati:- instalatie climatizare- plafoane false- sistem de alarma- centrala termica proprie- infrastructura voce-date- (ID: RGT31288)
Spatii birouri de inchiriat in vila zona Dacia - Piata Galati, Bucuresti 340 mp
340
Imobilul oferit spre inchiriere este amplasat in apropiere de bulevardul Dacia si de Piata Galati.Acces foarte bun la reteaua urbana de transport in comun. Imobil modernizat in stare foarte (ID: RGT33329)
5.000
Imobil de inchiriat zona Dacia, Bucuresti 2042  mp
2042
Imobil de vanzare situat in imediata vecinatate a bulevardului Dacia, Bucuresti. Clădirea beneficiază de acces ușor la toate punctele de interes ale orașului pentru magazine, restaurante, licee, transportul (ID: RGT31354)
Spatii birouri de inchiriat zona Bulevardul Dacia, Bucuresti
2200
Imobilul este situat in Bulevadrul Dacia, in imediata apropiere a Caii Mosilor.Facilitati:- climatizare/aer conditionat- gresie, faianta- tamplarie ferestre aluminiu- Parcare Klauss multiparking - Incalzire/racire (ventilatie) - Toshiba - VRV- (ID: RGT28984)
14 mp
Spatii de birouri de inchiriat zona Dacia, Bucuresti
910
Imobilul este situat in Bulevardul Dacia, in imediata apropiere a Bulevardului Magheru si a Caii Dorobanti. Imobilul beneficiaza de acces facil catre toate mijloacele de transport in comun. Se afla (ID: RGT50281)
13,50 mp
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.