Inchirieri birouri zona Gradina Icoanei, Bucuresti

5 proprietati gasite
Spatii birouri de inchiriat in vila zona Gradina Icoanei, Bucuresti 938 mp
938
Imobilul este amplasat in zona Gradina Icoanei,  la numai cateva minute de Piata Romana.Imobilul este renovat, consolidat si modernizat avand spatii generoase  care beneficiaza de lumina naturala. Facilitati:- grupuri (ID: RGT34875)
15.000
Spatii birouri de inchiriat in vila zona Gradina Icoanei, Bucuresti 900 mp
900
Vila oferita spre inchiriere este situata in imediata vecinatate a Pietei Romane la cateva minute de Bulevardul Magheru si Gradina Icoanei.Finisaje si amenajari:- amenajari  si dotari moderne  - centrala (ID: RGT33301)
13.500
Spatii birouri de inchiriat in vila zona Universitate, Bucuresti 870 mp
870
Vila interbelica oferita spre inchiriere in zona Batistei, intre Gradina Icoanei  si Piata Universitatii.Este consolidata si renovata integral.Facilitati:- amenajari moderne- camere + open space- locuri de parcare : (ID: RGT31914)
9 mp
Spatii de birouri de inchiriat zona Ultracentral, Bucuresti
750
Imobil reprezentativ de inchiriat, amplasat in zona Gradina Icoanei  la cateva minute de Bulevardul Magheru. - amenajari moderne - sistem inalzire/racire centralizat - sala de conferinte la etajul 6 - cantina la subsol; - (ID: RGT63153)
12 mp
Spatii de birouri de inchiriat zona Maria Rosetti, Bucuresti
Imobilul este situat in zona Maria Rosetti, foarte  aproape de Bld. Magheru si doar la cateva minute  distanta de Piata Universtitatii.   Facilitati:   - supraveghere video - paza - sistem alarma incendii - 50 (ID: RGT57535)
14 mp
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.