Inchirieri birouri zona Mihai Bravu, Bucuresti

5 proprietati gasite
Spatii birouri de inchiriat zona Splaiul Unirii - Mihai Bravu, Bucuresti
287
1
Imobilul este amplasat in zona Splaiului Unirii, beneficiind de acces direct catre zonele cele mai importante ale capitalei.Facilitati:- grup sanitar/nivel - centrala termica proprie- pereti sticla translucizi- incalzire/racire ventiloconvectoare (ID: RGT32448)
13 mp
Spatii birouri de inchiriat zona Bucur Obor, Bucuresti
5467.42
Cele 2 imobile sunt situate in zona Bucur Obor, foarte aproape de Mihai Bravu sau Stefan cel Mare si la cateva minute distanta de zona Mosilor. Locatia ofera acces (ID: RGT31995)
Spatii birouri de inchiriat zona Mihai Bravu, Bucuresti
460
Cladirea se afla in zona Mihai Bravu, foarte aproape de Piata Muncii, Calea Calarasilor si Bulevardul Decebal. Locatia ofera acces facil catre toate mijloacele de transport in comun. Amenajari (ID: RGT73076)
9 mp
Spatii birouri de inchiriat zona Mihai Bravu
130
2
Spatii birouri de inchiriat situat la nivelul 4 al unui imobil de birouri din zona Mihai Bravu, in apropiere de statia de Metrou Obor si de toate celelalte (ID: RGT64703)
9 mp
Spatii de birouri de inchiriat zona Unirii, Bucuresti 2.800 mp
2800
6
Imobilul este situat pe Splaiul Unirii aproape intre Mihai Bravu si Calea Vitan. Camerei de Comert si Industrie a Romaniei . Facilitati: - Open space - Grupuri sanitare pe nivel - Centrala (ID: RGT62098)
6,50 mp
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.