About Regatta

Compania REGATTA a fost infiintata in 1993 si s-a dezvoltat constant castigandu-si reputatia unei companii de top în domeniul imobiliar din Romania.

In 1997, a fost prima companie imobiliară care a initiat o campanie de mare publicitate si a deschis drumul parteneriatelor din domenii conexe prin care se ofera clientilor avantaje suplimentare legate de produsele sau serviciile contractate, strategie care in prezent este utilizata de majoritatea marilor companii.

Au urmat parteneriate cu cei mai importanti dezvoltatori, colaborarea cu companii si organizatii importante, institutii bancare etc. si formarea unui portofoliu de clienti relevant.

In 2006 primeste distinctia “Marca romaneasca de succes in piata imobiliara romaneasca” in cadrul proiectului Marci Romanesti de Succes dezvoltat de Saptamana Financiara si Mediaconsulta.

Continua extinderea si specializarea pe toate segmentele pietei imobiliare, se infiinteaza Departamentul de Evaluari iar oferta se diversifica ulterior prin oferta serviciilor de Property Management si, mai recent, Design, Arta & Arhitectura.

Managementul companiei mentine in timp aceleasi repere de business si valori de conduita alaturi de o echipa cu care lucreaza impreuna inca de la inceputul activitatii firmei. Tocmai de aceea colaboratorii ne devin in fapt parteneri, iar relatiile cu clientii nostri sunt de durata, multi dintre acestia apeland din nou, la distanta de ani de zile, la serviciile companiei noastre.

Mai presus de cotatia de piata sau conditiile pietei in diferite perioade, reputatia firmei nu este conjuncturala ci construita in timp, prin stabilitate si profesionalism.

REGATTA- un brand de care suntem mandri ca este 100% romanesc.

Viziune

Viata noastra se desfasoara intr-un spatiu, intr-un loc. In real estate le numim locatii, dar noi stim foarte bine ca sunt mai mult decat atat. De la aspectele pietei imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta, intre solicitari si dorinte, in definitiv o punte intre oameni intr-o piata si respectiv intr-o societate in permanenta transformare.

Casa Ta- Afacerea Ta – Viitorul Tau, nu sunt simple titluri ale unor rubrici sau categorii.

Prin serviciile oferite si segmentele pietei in care activam, suntem capabili sa contribuim la ceea ce pentru majoritatea clientilor nostri constituie o realizare, la ceea ce reprezinta repere fundamentale in viata noastra.

CASA TA

Orice proprietar are o relatie speciala cu casa sa, iar REGATTA intelege aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecaruia. Pentru ca ne respectam clientii, pentu noi proprietatile dvs. nu sunt doar o oferta intr-o lista. Vanzarea, inchirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care REGATTA va ajuta sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa concorde cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

AFACEREA TA

Toate companiile cunosc importanta spatiului in care isi desfasoara activitatea, indiferent de domeniu. Oferta REGATTA pentru clientii din mediul de afaceri, mai mult decat un vast portofoliu de proprietati, se materializeaza in cunoasterea pietei prin activitatea constanta in domeniul imobiliar de aproape 20 de ani, relatiile cu dezvoltatorii si investitorii, cunoasterea legislatiei, a evolutiei si trend-urilor in domeniul imobiliar si economico-financiar in general. Impreuna cu serviciile specifice, analizele si studiile efectuate, toate acestea se constituie intr-un suport considerabil pentru partenerii nostri si pentru companiile care aleg sa colaboreze cu REGATTA.

VIITORUL TAU

Un teren pe care vor prinde forma o casa, o fabrica sau orice alt tip de investitie. Un proiect sau doar o dorinta aflata inca in stadiul de idee. Evolutia, dezvoltarea, o schimbare dorita sau necesara – pentru ceea ce clientii nostri intentioneaza sa realizeze sau pentru ca viitorul pe care il proiecteaza sa inceapa sa se deruleze, REGATTA pune la dispozitie servicii integrate si departamente specializate care se adreseaza clientilor individuali, companiilor, corporatiilor sau institutiilor. De la oferta de terenuri si celelalte tipuri de proprietati(rezidentiale, comerciale, industriale etc.) la studii de fezabilitate, evaluari, marketing si promovare si pana la servicii in domeniul arhitecturii si amenajarilor interioare, clientii nostri se pot baza pe consultanta de inalt nivel profesional, pe solutii viabile si pe o colaborare bazata pe principii solide si reciproc avantajoase.

Sloganul

“Price is what you pay. Value is what you get.”- Warren Buffet (investitor si filantrop american, unul dintre primii cei mai bogati oameni din lume)

Citatul ii apartine lui Warren Buffet si a fost adoptat ca si slogan al companiei REGATTA deoarece am considerat ca ne reprezinta cel mai bine.

Aceasta fraza devenita faimoasa a fost rostita de nu mai putin cunoscutul om de afaceri in anul 2008, in plina criza financiara, cu ocazia raportului anual al Berkshire Hathaway Inc.

Substratul se refera la distinctia intre pret si valoare si care este esentiala pentru investitori.

Consideram ca exista o relevanta corespondenta si cu referire la sectorul imobiliar, atat pentru proprietati dar si pentru servicii fiecare ar trebui sa ia in considerare si valoarea lor reala.

Cotatia de piata, pozitia sau partea din piata detinute, cifrele si rapoartele financiare pot fi la fel de putin concrete, tangibile, ca si clientii unui brand. Valoarea unei companii se mentine aunci cand exista o baza puternica, o structura organizationala stabila si consta in potentialul acesteia care exista indiferent de factorii volatili ai pietei sau situatii conjuncturale.

REGATTA se regaseste in acest principii. Mai mult decat o cotatie de piata sau afacerea in cifre, viziunea de business, stabilitatea, valoarea umana si organizationala sunt reperele care ne recomanda.
This site uses cookies. Sailing further you agree on the use of cookies.