Oportunitate investitie - Hotel de vanzare Ploiesti, judetul Prahova

Caracteristici

ZONA
Ploiesti
Suprafata construita
16361 mp
Suprafata Teren
5690 mp
Nr. camere
236
Nr. locuri de parcare
84
An constructie
1973

Desfasurare

Cu o locatie deosebita, chiar in centrul istoric al orasului, hotelul pune la dispozitia clientilor standarde internationale de calitate si intruneste atat necesitatile clientilor care calatoresc in interes de serviciu avand in vedere industrializarea puternica a zonei, cat si a celor care isi doresc un cadru armonios si relaxant. 

Constructia are 13 etaje cu interioare somptuoase si design elegant.

Hotelul are 236 de camere spatioase, in regim single, double si suite dintre care 107 camere au fost construite in ultima etapa de modernizare, odata cu constructia noului corp.

Dispune de 2 restaurante cu bucatarie traditionala si internationala, Bar, terasa, sala conferinte, SPA ,sala fitness, sauna, parcare pazita.

Hotelul reprezinta pentru istoria hoteliera din Ploiesti un reper sublim cu o existenta indelungata si valoroasa. 

Acesta a fost construit in anul 1973, urmand sa treaca, de-a lungul anilor, prin diferite etape de modernizare. 

Inca de la data inaugurarii se diferentia alte hoteluri din zona prin rafinamentul spatiilor de cazare si prin ospitalitatea cu care isi primea oaspetii. 

La subsolul noului corp este amplasată una dintre cele mai moderne zone de SPA din Romania.

Descriere

Hotelul este situat in orasul Ploiesti, la numai 60 km distanta fata de Bucuresti, si 40 km distanta fata de Aeroportul International Henri Coanda, bucurandu-se de acces facil atat catre capitala cat si catre Valea Prahovei si statiunile invecinate dar si catre zona de Vest a tarii. 

Ploiestiul este un important nod de transport, situandu-se pe drumurile care leaga capitala Bucuresti de Transilvania si Moldova.

Este supranumit „capitala aurului negru”, orasul fiind vechi centru al industriei petroliere, avand patru rafinarii si alte industrii legate de aceasta ramura (constructii de masini, echipamente electrice, intretinere).

Populatia municipiului Ploiesti se ridică la peste 200.000 de locuitori si a cunoscut o crestere constanta de-a lungul ultimilor ani, comparativ cu a altor orase, explicabila prin dezvoltarea intensa a economiei sale.

Constructie:

16.361 mp suprafata construita

5.690 mp teren 

84 locuri parcare

download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT38914

Contacteaza-ne

Administrativ
+40724558848
eduard.uzunov@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.