Analiza Regatta Real Estate – 98% dintre romani aleg mediul online pentru a cauta o locuinta

Stiri
Bucuresti, 10 decembrie – 98% din romanii care cauta o locuinta (casa sau apartament) aleg mediul online pentru a se informa cu privire la proprietatile disponibile pe piata, conform statisticilor Regatta Real Estate, cea mai mare companie de consultanta imobiliara cu capital romanesc. Statisticile Regatta Real Estate, bazate pe datele proprii disponibile din intreg anul 2015, arata ca doar 2% din romani au ales mediul offline pentru a cauta o proprietate. “Digitalizarea in domeniul imobiliar nu doar ca este foarte importanta, ci este vitala! In ultimii ani, ponderea cererilor venite de pe Internet a crescut substantial, culminand cu anul 2015, cand aproape toate cererile inregistrate de compania noastra au venit din mediul online”, spune Eduard Uzunov, presedintele Regatta Real Estate. Din cererile primite de Regatta Real Estate, doar 196 de clienti au ales sa sune la biroul companiei venind din mediul offline, fata de 9.935 clienti care au contactat Regatta Real Estate din surse online.

Potrivit datelor furnizate de Google, in Romania sunt aproximativ 300.000 cautari pe luna in domeniul imobiliar, dintre care: 120.000 in segmentul rezidential, 20.000 pentru imobile executate silit, 8.000 pentru spatii comerciale, 2.000 pentru industrial si 1.000 pentru birouri.

Regatta a acordat intotdeauna o atentie deosebita tehnologiei, adaptandu-se continuu noilor mijloace de comunicare cu clientii. De aceea compania investeste permanent in mediul online. Site-ul www.Regatta.ro va inregistra pana la finalul acestui an circa 400.000 vizitatori unici, si 2,5 milioane de pagini afisate. 65% dintre vizitatori sunt vizitatori noi, iar fiecare vizitator petrece in medie 5 minute pe site, vizualizand 6 pagini in medie. 75% dintre vizitatori sunt din Romania, ceilalti vizitatori fiind din Marea Britanie, SUA, Italia, Germania, Franta, in total, din 218 tari diferite. In ceea ce priveste orasele din care provin vizitatorii, acestea sunt in top au fost: Bucuresti, Londra, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov, Timisoara, Craiova si Cluj-Napoca, in total, fiind inregistrati vizitatori din aproape 7000 de orase din intreaga lume.

Pe site-ul companiei, www.Regatta.ro, cele mai cautate au fost, in ordine, urmatoarele: 1. Vile de vanzare – 70.000 vizitatori unici 2. Apartamente de vanzare – 63.000 vizitatori unici 3. Apartamente de inchiriat – 35.000 vizitatori unici 4. Executari silite – 33.000 vizitatori unici Despre Regatta Real Estate Compania Regatta Real Estate a fost infiintata in 1993 de omul de afaceri Eduard Uzunov si s-a dezvoltat constant, castigandu-si reputatia unei companii de top în domeniul imobiliar din Romania. De la oferta de terenuri si celelalte tipuri de proprietati (rezidentiale, comerciale, industriale etc.) la studii de fezabilitate, evaluari, marketing si promovare si pana la servicii in domeniul arhitecturii si amenajarilor interioare, clientii Regatta Real Estate se pot baza pe consultanta de inalt nivel profesional, pe solutii viabile si pe o colaborare bazata pe principii solide si reciproc avantajoase. Mai multe detalii despre proprietatile si serviciile companiei puteti gasi pe site-ul www.regatta.ro.

Aceasta analiza a companiei Regatta Real Estate a fost preluata in presa de majoritatea publicatiilor de business, printre care cele mai importante sunt: ZF.RO , WALL-STREET.RO si DAILY BUSINESS.RO
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.