Domeniu impresionant de vanzare Toscana, Italia

Caracteristici

ZONA
Toscana
Suprafata construita
2700 mp
Suprafata Teren
11000000 mp

Descriere

Proprietatea este situata la circa 25 km fata de Siena, in apropierea frumosului oras Radicondoli. Orasul este recunoscut pentru traditiile sale inclusiv pentru bucataria traditionala ce foloseste multe dintre produsele specifice zonei si produse pe proprietate in livezile masline si citrice, in podgoriile si gradinile de legume. De asemenea, este si un festival anual de muzica, dans si teatru foarte cunoscut printre iubitorii de cultura.

Proprietatea consta din circa 1100 hectare de teren dintre care 700 sunt imprejmuite cu un gard foarte inalt. Asezarea de exceptie in zona agricola foarte buna, a favorizat producerea proprie de ulei de masline si a unei crescatorii de vite. Proprietatea are un lac artificial cu o suprafata de 35000 mp care asigura apa pentru irigatii, hidrantii anti-incendiu.

Proprietatea impresionanata are un domeniu propriu de vanatoare, inca din 1950, care permite vanatoarea pe intreaga durata a anului. Datorita terenului foarte mare, a intinderii pe multe hectare de vegetatie atat de variata, aici putem gasi numeroase exemplare: mistreti, caprioare, ierpuri de camp, fazani. Mai rar pot fi observati, porci spinosi, vulpi si lupi.

Imobilul principal este dispus pe S+P+1E are o suprafata de 1160 mp.

Pe parter sunt 3 zone de living, 3 bai, o biblioteca, un birou, zona pentru servit masa, bucatarie, piscina interioara interioara, zona de fitness si bar si, de asemenea, camera trofeelor de vanatoare si a facilitatilor specifice pentru vanatoare.

La etajul 1, avem de asemenea alte 2 zone de living, 6 dormitoare cu  baie matrimoniala.

Vila are garaj, crama si o sera incalzita. 

Un imobil secundar de circa 120 mp cu living, 2 dormitoare si 2 bai.

Domeniul este alcatuit astfel din circa 12 imobile ce acopera 2.700 mp.

Facilitati

  • Piscina
download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT38481

Contacteaza-ne

Investment
+40724558848
diana.farca@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.