Palatul Luigi Cazzavillan de vanzare zona Parcul Cismigiu, Bucuresti 571 mp

Caracteristici

ZONA
Parcul Cismigiu
Suprafata construita
571 mp
Suprafata Teren
342.84 mp
An constructie
1911
Regim de inaltime
S+D+P+1E+M

Desfasurare

Suprafata teren: 342,84 mp

Suprafata totala: 571,45 mp

Suprafata utila: 554,13 mp

Dispus pe:  S+D+P+1E+M

Descriere

Proprietatea oferita spre vanzare este situata in imediata vecinatate a: Parcului Cismigiu, ce se afla la numai 4 minute de mers pe jos, a Bibliotecii Academiei Romane si a  Pietei Mihail Kogalniceanu. 

Aceasta proprietate uimitoare a fost construita intre anii 1901 – 1911, avand 2 etape ale constructiei. In acest Palat exista mai multe stiluri arhitecturale, ce se incadrau perfect in peisajul Bucurestean al secolului XX. In masura in care Luigi Cazzavillan a avut un cuvant de spus la construirea acestuia, reflecta, cel mai probabil viata Italianului stabilit pe pamant Romanesc fara sa isi uite originile.

Proprietatea este alcatuita din 6 apartamente si un spatiu NF. 

La numai un an după moartea lui Cazzavillan, sculptorul Filip Marin, profesor la acea vreme la Școala de Arte Frumoase din București, a realizat monumentul și fântâna care poartă numele ziaristului și în zilele noastre. Parcul care le înconjoară are o suprafață pătrată și a fost realizat în manieră italiană, cu trasee geometrice, alei circulare și căi de acces pe diagonale, străjuite de arbori columnari. Aspectul etajului 1 este de asemenea uimitor, intalnim stilul Gotic – Bizantin. Alt aspect interesant este faptul ca arhitectul acestui palat minunat este necunoscut.


download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT39860

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
robert.teodorescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.