Paris - Champs Elysees - Penthouse cu gradina superba si vedere panoramica

Caracteristici

ZONA
Paris
Suprafata utila
620 mp
Suprafata Gradina
320 mp
Nr. camere
8
Nr. locuri de parcare
1
Etaj
7+8+9
Regim de inaltime
P+9
Balcoane
3

Desfasurare

Cu un aspect functional si adaptabil, acesta penthouse este perfect pentru divertisment si viata de familie. Luxos renovat de un arhitect renumit, intr-un stil contemporan elegant.

Etajul 9: Gradina de 260 mp, cu vedere panoramica foarte frumos amenajata. De aici se pot admira numeroase monumente pariziene celebre. Terasa este mobilata, cu sofa lounge, are amenajata cu loc de luat masa, bucatarie, bar si dus. Include gazon, plante, bucatarie exterioara, iluminat, wifi si sistem de sunet.

Etajul 8: 56 mp Living cu ferestre mari ce se deschid spre un balcon cu multe plante verzi si cu vedere frumoasa, tavan inalt, parchet din lemn de stejar si efecte speciale de iluminat.

Etajul 8: Dormitor matrimonial privat de 55 mp cu balcon, salon tv, baie separata, dressing & sala de fitness, grup sanitar.

Etajul 7: suita de 22 mp inundata de lumina naturala. 

Dressing, birou și baie cu duș placata cu marmura.

De o parte si de alta a coridorului de la etajul 7 sunt distribuite: cele 2 apartamente, dormitor, baie, bucatarie pe colt, o spalatorie si o baie.

Descriere

Acest minunat penthouse oferit spre vanzare este situat chiar pe Champs Elysees, in orasul luminilor, intr-un imobil ce gazduieste la parter, galerii comerciale renumite in intreaga lume. Este dispus pe ultimele 3 etaje ale cladirii, la etajul superior avand o gradina proprie, frumos amenajata si vedere panoramica spectaculoasa.

Te poti bucura de arhitectura si monumentele din Paris, stand relaxat pe un sezlong, in propria gradina a acestui minunat duplex - penthouse, admirand splendidele puncte de atractie, La Defense, Arcul de Triumf care este la doar cativa pasi distanta, Turnul Eiffel si Bazilica Sacre Coeur.

Acest paradis exclusiv ce are la parter La Maison Guerlain si Dior Beaute iar vis-a-vis Louis Vuitton Store, este ca un vis devenit realitate, ascuns la cele trei etaje ale unei cladiri de lux din 1930, cu portar si securitate 24/7.

Descriere & Facilitati:

Interior: 8 camere mari cu o suprafata totala de 302 mp.

In aer liber: o terasa, un balcon si o gradina de acoperis in valoare totala de 320 mp.

Dormitor matrimonial privat, 2 apartamente si 1 dormitor (2 posibile)

3 Bai complete, 1 sala de dus, 1 hamam, 4 toalete.

Include sistem de aer conditionat complet si sistem de sunet.

Bucatarie semi-profesionala mare;

Apartamentul are un sistem de alarma performant si un videofon.

O cameră din care se pot gestiona cu usurinta sistemul de iluminat si incalzire, jaluzele si sistemul de sonorizare. Jaluzele electrice pentru toate ferestrele, setare pentru tv in fiecare camera, acces la internet cu conexiune wifi sau Ethernet peste tot, inclusiv terase. Contor electric pe fiecare etaj.

Incălzire electrica individuala, aer conditionat.

2 Pivnite în subsolul cladirii.

1 loc de parcare in concesiune pana in 2069.

Facilitati

  • Mobilat
  • Utilat
download pdf
9.995.000 EUR  
168,11 BITCOIN  
3.238,47 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT39827
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Administrativ
+40724558848
eduard.uzunov@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.