Proprietate unica de vanzare zona Toscana, Italia

Caracteristici

ZONA
Toscana
Suprafata Teren
2800000 mp

Descriere

Proprietate unica de vanzare Toscana, Italia

Vila este situată în apropiere de San Gimignano, la granita dintre Certaldo si Gambassi Terme. „Vila del Monte” este dezvoltată pe 280 de hectare, iar fiecare cladire este independenta de celelalte, cu terenuri proprii.

Domeniul este compus din Vila principală, cu o clădire mare adiacentă, construită inițial pentru personal, și este înconjurată de grădini. Langa vila principala exista si cateva cladiri rurale, conectate prin tuneluri subterane, iar in jurul complexului veti gasi numeroase culturi agricole.

Aceasta este o descriere a celor 4 cladiri principale, unde puteti constata ca vila are o suprafata totala de 4200 mp.

In continuare, puteti vedea diferitele tipuri de vită de vie pe care le puteti găsi pe proprietate, care sunt „Denominazione di Origine Controllata e Garantita”, ceea ce inseamna că acestea pot crea unele dintre cele mai bune vinuri, precum si maslini, teren arabil, si paduri.

Complexul a fost cumpărat in anii 1500 de Ximenes d’Aragona, una dintre cele mai bogate familii din Europa la acea vreme. Complexul a fost renovat si marit la mijlocul anilor 1700 si inca o data dupa al Doilea Razboi Mondial. In general, aceasta proprietate are multa istorie în interiorul zidurilor sale și acesta este unul dintre multele motive excelente pentru care această proprietate este unică.

download pdf
23.000.000 EUR  
387,18 BITCOIN  
7.883,62 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT38179
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Investment
+40724558848
diana.farca@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.