Vila de vanzare 5 camere zona Pipera - Scoala Americana, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Pipera
Suprafata utila
285 mp
Suprafata construita
370 mp
Suprafata Teren
240 mp
Nr. camere
5
Nr. bai
4
Nr. locuri de parcare
2
An constructie
2024
Balcoane
5

Descriere

Natura, design, estetica si tehnologie. Toate imbinate intr-un proiect de bun-gust si rafinament in nordul Bucurestiului (Pipera), langa Scoala Americana si Padurea Baneasa.

Vila oferita spre vanzare este situata intr-un proiect rezidential cu o arhitectura si un concept unic in care finisajele si materialele sunt de cea mai buna calitate iar amplasarea este excelenta.

Structura caselor este realizata din diafragme de beton armat de 20cm. Peretii exteriori, sunt realizati din caramida de 20cm izolata la exterior cu termosistem realizat din polistiren expandat de 15cm, iar fatada este realizata din tencuiala decorativa.

La interior, peretii sunt realizati din dublu placi de rigips si vata minerala cu grosimea de 12,5cm. Intre case, peretii sunt realizati din diafragme de beton armat de 20cm grosime, cu placare de gipscarton pe structura metalica si vata minerala la interior, pentru a asigura o fonoizolatie optima.

La parter, suprafetele vitrate mari, inalte de la pardoseala pana in plafon, sunt realizate din profile PVC si geam triplu termoizolant ,,LOW-E".

Usa de acces este metalica, iar usile de interior sunt din lemn, de culoare alba.

Casele sunt prevazute cu racorduri de alimentare cu energie electrica din reteaua de distributie nationala, instalatii electrice de iluminat si prize, inclusiv prize de incarcare auto, instalatii electrice curenti slabi (telefonie, televiziune si semnalizare incendiu) si instalatii de protectie contra descarcarilor electrice.

Sistemul de racire se face cu unitati exterioare multisplit Daikin, iar centrala termica este de la Viesmann, cu Wi-Fi integrat si senzor de ambianta Wi-Fi ViCaer pentru un plus de confort, chiar si de la distanta.

Parchetul, triplu stratificat, de cea mai buna calitate, compatibil cu sistemul de incalzire in pardoseala ce este instalat pe toate etajele.

Gresie antiderapanta (si anti geliva la exterior) pentru trafic intens, sau piatra naturala la pardoselile din holuri si terase.

Curtile se vor preda cu gazon, imprejmuirea acestora fiind realizata cu garduri perimetrale cu inaltimea de 2 m inaltime din metal cu plasa.

Fiecare vila va beneficia de doua locuri de parcare amenajate.

Accesul in complex se va face din Bulevardul Pipera, pe drum de beton si asfalt, iar infrastructura este deja realizata si asigurata: iluminatul, canalizarea, contorizarea individuala (electricitate) si serviciul de colectare a deseurilor in baza contractului de salubrizare al comunitatii.

Extraoptiuni:

1. Garaj + terasa etaj

2. Jacuzzi

3. Lift interior

Facilitati

  • Parcare
  • Lift
  • Centrala Termica
  • Garaj
download pdf
595.000 EUR + TVA
10,15 BITCOIN + TVA
200,81 ETHEREUM + TVA
Vanzare
Regatta cod
RGT39839
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
camelia.hanu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.