Vila speciala cu deschidere la lac de vanzare, Corbeanca judetul Ilfov 400 mp

Caracteristici

ZONA
Corbeanca
Suprafata utila
337 mp
Suprafata construita
400 mp
Suprafata Teren
5000 mp
Nr. Dormitoare
4
Nr. camere
5
Nr. bai
4
An constructie
2022
Regim de inaltime
P+M

Descriere

Vila oferita spre vanzare are o arhitectura eleganta si este ideala pentru o familie ce isi doreste o adevarata oaza de liniste, verdeata si aer curat. 

Aceasta este pozitionata intr-o locatie absolut speciala, avand expunere la lac si un teren foarte mare ce asigura viitorilor locatari intimitatea, linistea si deconectarea atat de necesare, cand treci pragul casei.

Locatia in care se afla vila, este una foarte buna, avand acces facil la DN1 si la doar cateva min (de mers) fata de statiile de transport in comun STB si Paradisul Verde.

In vecinatate se regasesc magazine de interes cum sunt:  Lidl, Mega Image, Carrefour, DN1 Value Center Balotesti (restaurante, cafenele, farmacii, curatatorie haine, laborator analize medicale, etc.), dar si gradinite si scoli, atat de stat cat si private, parcul Corbeanca, terenuri & sali de sport, Therme.

Casa este compartimentata inteligent, fiind compusa din 5 camere, din care un living mare si luminos de circa 100 mp si cu inalitme utila de 4 m, 4 dormitoare, 4 bai, bucatarie, spatii tehnice, o terasa inchisa de 65 mp, garaj.

Design-ul si materialele de buna calitate, dar si integrarea naturala intr-un mediu sigur si armonios, cu un stil de viata premium, cu liniste si verdeata, fac din aceasta proprietate o resedinta ideala.

download pdf
750.000 EUR  
12,52 BITCOIN  
261,82 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT38470
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
robert.teodorescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.