Vila superba de vanzare 5 camere zona Pipera- Cambridge School, teren 1.000 mp

Caracteristici

ZONA
Pipera
Suprafata utila
340 mp
Suprafata construita
430 mp
Suprafata Teren
1000 mp
Nr. Dormitoare
3
Nr. camere
5
Nr. bai
4
Nr. locuri de parcare
5
An constructie
2014
Regim de inaltime
P+1E+M
Balcoane
4
Nr. balcoane
4

Descriere

Casa cocheta, in care va veti simti ca "acasa", situata intr-un complex rezidential exclusivist, in apropiere de Cambridge School, ideala pentru confortul si intimitatea unei familii pretentioase.

Imobilul are o arhitectura deosebita, cu imbinarea elementelor inedite cu detalii clasice si beneficiaza de o curte generoasa, o terasa elegant mobilata si un foisor ideal pentru momente frumoase pentrecute cu familia si prietenii.

Spatiile mari si luminoase, finisajele de lux, garajul si cele cinci locuri de parcare satisfac si nevoile celor mai exigenti locatari.

Vila cu regim P+E+M are la parter un living larg si luminos, cu un spatiu pentru dinning si o bucatarie primitoare, baie, hol si garaj, etajul este compus din trei dormitoare, doua bai si hol, iar mansarda dispune de o camera, un birou si o baie.

Finisaje si amenajarile de inalta calitate cuprind:

- Parchet din lemn masiv, piatra naturala si marmura, placi ceramice;

- Centrala termica, aer conditionat;

- Bucatarie foarte mobilata;

- Gradina frumoasa;

- Foisor si terasa mobilata.

Proprietatea, situata in proximitatea punctelor de atractie din zona Pipera, intens circulata, imbina efervescenta cu linistea, prin amplasarea ei in cadrul complexului rezidential nou construit si se bucura de o impresionanta suprafata de teren, care ar putea permite lejer o viitoare piscina .

Locatia in sine este un upgrade al stilului de viata, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viata cotidiana - centre comerciale/ cladiri de birouri/ spitale si clinici private/ aeroport/ transport public/ scoli si gradinite private, sali de fitness/cluburi de recreere/ golf/ patinoar/ echitatie si alte centre culturale si institutii publice.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un camin de lux, intr-o locatie deosebita si cu acces la toate facilitatile importante, vila fiind situata in apropiere de scolile private de prestigiu din nordul Bucurestiului, avand acces facil la aeroporturi si la doar cativa pasi de Mall Baneasa. In plus, padurea Baneasa se afla la o distanta de 2-3 minute, oferind posibilitatea de a va bucura de natura si aer curat.

Facilitati

  • Mobilat
  • Parcare
  • Faianta
  • Geamuri Termopan
  • Gresie
  • Parchet
  • Garaj
download pdf
1.600.000 EUR  
26,79 BITCOIN  
516,37 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT39589
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
camelia.hanu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.