Oportunitate investitie Palatul Bragadiru, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
B-dul Unirii
Suprafata utila
7330 mp
Suprafata construita
10110 mp
Suprafata Teren
16491 mp

Desfasurare

Sunt 2 variante de vanzare ale acestei proprietati de exceptie:

Optiunea 1:

Palatul Bragadiru:

Teren: 4.369 mp

Suprafata palatului (S+P+3E): 7.330 mp


Optiunea 2:

Palatul Bragadiru si cu o suprafata de teren liber:

Teren: 4.369 mp

Suprafata palat: 7.330 mp

Teren liber (liber de constructii): 12.000 mp


Descriere

Palatul Bragadiru și parcela înconjurătoare sunt situate în partea istorică a Bucureștiului lângă Piața Reginei Maria, Casa Poporului (Palatul Parlamentului), Catedrala Ortodoxă (Mitropolia) și Piața Unirii (Centrul Bucureștiului).

Constructia “Colosului”, asa cum era cunoscuta cladirea la inceputurile sale, a fost realizata dupa planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl in anul 1894. 

Cladirea apare pentru prima data reprezentata pe planul geografic realizat de Institutul Geografic al Armatei în anii 1895-1899 si 1911.

Este o construcție impresionantă, atât prin mărime, cât și prin arhitectură și decorațiuni, cu o atenție deosebită acordată detaliilor. 

Conceptia arhitecturala eclectica cu un repertoriu decorativ bogat folosit armonic la compozitia fatadei si decorarea interioarelor, reflecta intru-totul frumusetea anilor 1900

Compusa dintr-o spectaculoasa sala de bal care poate functiona si ca sala de teatru sau de concerte, o biblioteca, o popicarie, numeroase camere, magazine si birouri ce functionau la parter, cladirea era o structura impresionanta ce imbina stilurile celor mai renumite cladiri ale timpului: Camera de Comert, Posta Romana, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC-ul) si cladirea Curtii Supreme de Justitie, toate construite in aceeasi perioada.


download pdf
Vanzare
Regatta cod
RGT37389

Contacteaza-ne

Investment
+40724558848
diana.farca@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.