Vila superba de vanzare 6 camere zona Iancu Nicolae-Jolie Ville, 334 mp

Caracteristici

ZONA
Iancu Nicolae
Suprafata utila
334 mp
Suprafata construita
420 mp
Suprafata Teren
330 mp
Suprafata Gradina
330 mp
Nr. camere
6
Nr. bai
5
An constructie
2007
Regim de inaltime
P+1+M

Desfasurare

La parter regasim un hol foarte spatios, o bucatarie inchisa mobilata si utilata complet cu o suprafata de 13 mp (mobilier IXINA, electrocasnice Franke, blat granit) , un birou de 10 mp si o zona deschisa de living & dinning extrem de spatioasa cu o suprafata totala de 41mp.
La etajul 1 se regăsesc două dormitoare, fiecare cu baie proprie și terasă. Dormitorul matrimonial are o suprafață utilă totală de peste 40 mp (fără terasă) și dispune de un dressing spațios și o baie modernă. Cel de-al doilea dormitor are o suprafață utilă totală de 25 mp și este ideal pentru oaspeți sau copii. Între cele două dormitoare se află o zonă de relaxare sau hol, cu o suprafață de 14 mp, unde se poate amenaja un colț de lectură sau un spațiu de joacă.
Etajul 2 are două camere, una de 45 mp și una de 15 mp, care pot fi folosite ca dormitoare, spații de relaxare sau locuri de joacă. Există și o baie și un hol spațios. Camerele au ferestre Fakro, care oferă o lumină naturală plăcută.
Demisolul are o cramă cu o zonă de luat masa, ideală pentru petreceri sau cine în familie. Aici se află și o baie, o cameră tehnică și o zonă de spălătorie/uscătorie. Demisolul are acces direct către garaj, care are loc pentru două mașini.

Descriere

Vila frumoasa de vanzare in Pipera, cu acces din Iancu Nicolae, este o proprietate de lux, cu o suprafata utila de 334 mp, renovata complet in 2018 cu materiale de utlima generatie si de cea mai buna calitate. Casa are un design interior modern si elegant, realizat de Noblesse Group, care ofera un ambient placut si confortabil. Terenul aferent proprietatii este de 328 mp, suficient pentru a amenaja o gradina frumoasa si o zona de relaxare. Casa este ideala pentru o familie care isi doreste un camin spatios si rafinat, intr-o zona linistita si sigura.
O proprietate deosebită, situată într-o zonă liniștită și sigură, cu acces facil la toate facilitățile necesare. Casa este structurata ca Demisol + Parter + 2 etaje. Fiecare nivel are spații generoase și funcționale, potrivite pentru diverse activități.
Proprietatea face parte dintr-un complex cu trei case, pe o stradă liniștită și cu trafic redus. În apropiere se găsesc școli, grădinițe, galeria Jolie Ville, centre comerciale, săli de fitness, transport în comun etc. Majoritatea sunt la distanță de mers pe jos.
Vila se vinde nemobilată și neutilată. Dacă doriți să o cumpărați mobilată și utilată complet, așa cum apare în prezentare, prețul este de 649.000 euro.

Obiectele personale nu sunt incluse în preț.

download pdf
579.000 EUR  
9,68 BITCOIN  
186,54 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT39555
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
camelia.hanu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.